Primeri uporabe

Z nakupom zaščite R-paket sprejmete zelo pametno odločitev. Po izredno ugodni ceni 13,30 evra na leto si zagotovite varnost podatkov na napravi, ki hrani vaše digitalno življenje in delo. V nadaljevanju navajamo nekaj primerov, ki pojasnjujejo, zakaj velja zaščita R-Paket za najboljše zavarovanje podatkov na trgu.

 


Reševanje podatkov iz zunanjih diskov

Matej svoje podatke že dolgo shranjuje na zunanji USB-disk, saj jih tako lažje prenaša s seboj. A prenosljivost zunanjih medijev pomeni tudi njihovo večjo izpostavljenost vplivom okolice, zato je tudi Matejev disk že doživel marsikakšen padec in udarec, politja s tekočino pa vendarle ni preživel. A ker je Matej ob nakupu diska dokupil zaščito R-paket, so mu strokovnjaki uspeli rešiti vse podatke in mu jih vrnili skupaj z novim diskom.
Reševanje podatkov iz okvarjenih prenosnikov

Prenosni računalniki so danes najpogostejši digitalni spremljevalci poslovnih in zasebnih uporabnikov. Tudi Nives se težko loči od svojega prenosnika, a ker sodi med bolj nerodne uporabnice, ji je že nekajkrat padel na tla. Po enem izmed takšnih padcev se ni več zagnal, poškodoval se je tudi trdi disk. Ob nakupu prenosnika je Nives doplačala zaščito R-paket, zato je bila izredno vesela, ko so ji strokovnjaki rešili dragocene podatke. 

Reševanje podatkov iz okvarjenih namiznih računalnikov

Namizni računalniki so navadno izpostavljeni najmanj nevarnostim, kljub temu pa lahko uporabnika doleti vrsta nevšečnosti. Družina Novak si še predstavljala ni, da njihovo hišo lahko doleti udar strele. Čeprav imajo Novakovi dodaten prenosni disk, kjer hranijo arhiv svojih slik, filmov, dokumentov ipd. ter  zavarovane prostore za primer udara strele (nobena zavarovalnica ne krije stroškov, nastalih zaradi izgube podatkov), so k sreči ob nakupu računalnika v ANNI-ju doplačali storitev R-paket in strokovnjaki so jim uspeli rešiti podatke iz sicer uničenega računalnika (udar strele je uničil tudi priklopljen zunanji disk).
R-Paket poleg reševanja podatkov v primeru okvare podatkovnega medija vsebuje tudi zavarovanje le-tega za obdobje treh let. Stranka v primeru okvare diska, ki sicer ni več v tovarniški garanciji, je pa zavarovan v okviru storitve R-Paket, prejme nov, enako zmogljiv ali boljši medij.


 


 

 

telefon 01 5800 830
mob. 031 692 555
www.kotar.si
info@kotar.si

 

Anni d.o.o.
Motnica 7a
1236 Trzin
Slovenija